Bigbongo Slash Nya Kläder

Förfesten har inte börjat en men här hemma är det öss med ''We built this city'' Taggar med en kall heineken i handen :) Sjöö min bästa kompis kommer min brodeer och martin, markus, hanna, anni och sebbe :) ikväll ska det vara livat ! Vi ska till BigBongo så vi syns där allisammans !!


(Lee Skjorta, Blue print T-shirt,Gina trico jeans)


Angel

   
My angel will never fall from the sky.
Because it's stuck on my back here on the ground.







a6 shoping,Jippi

Nej jag har inte byt stil, bara testa lite nytt :) jag tycker jag ser mig vuxen ut :P typ 22 eller not, sitter vid datorn nu med sambon , Ska snart upp till a6 med fästflickan och hennes systerrysster och shopa lite gubbskor.



Day one

Jahaa då har denna dagen gått, allt var underbart från början vaknade med min underbara fästflicka, sedan körde jag henne till högskolan, sen hem äta lite snabbt sedan till jobbet och allt gick bra där med. Sedan hem till fästflickan och senare så träffade vi sjöö på¨stan för att jag och amanda skulle klippa oss :) medans amanda klippte sig så tog jag pch sjöö en fika, det var trevligt, sedan åkte vi hem och sebbe kom och vi bastade, frevligt till en början tills jag fick en dålig känsla i magen och blev lite deppig, nu sitter jag på mitt rum medans amanda,sebbe och sjöö badar, skulle vara roligt med lite sällskap men, låter dom bada ifred :( fast man har massvis av vänner och kärra så känner jag mig ganska ensam ibland, tyck inte synd om mig för det gör inte jag !
Ha ett underbart liv ni där utte.






 

Skull

Nu har det vartir många om och men om hur min nya tattoo kommer att bli och i börjarn hade jag tänkt mig den som jag ha skrivt om tidigare i bloggen, men för cirka 2 år sen så såg jag en mexicana skull som jag bara älskade och ville ha tattuerad, efter åren så hade jag bestämmt mig att skaffe en skull, och jag hittade inte den som jag såg för 2 år sen så jag tänkte att den som jag har skrivit om, att den får la duga men nu har jag hittat den jag såg för 2 år sen och jag är asssss taggad på att skaffa den :) så här kommer den, ni som inte gillade den förra kommentera och tyck till :P


                               
                                                     (riktigt dålig bild men den får duga )

Suddigt

Sad times are here, ska snart lämna över bilen till mamma, dom på Hemma tycker att jag jobbar dåligt, är trött och seg hela tiden, alla omkring mig bråkar, Vänner sviker, hoppet på livet lever vidare men lite suddigt just nu bara, har jobbat idag 13 timmar så är lite slö i kroppen, är ledig i helgen så det ska jag se fram imot, imorgon ska vi ha en förlovnings fest, det ska bli roligt närmaste vännerna är bjudna och jag ser fram imot det :) bjuder på pizza och öl kommer vi att göra, Mina planer om tattuering är kvar och jag väntar bara på bilden från hedman på en ny skull som jag gillar mer :) Men samma motiv, kärleken blomstar fast den börjar bli höst utte, lite underligt medans allt dör så blommar det som alldrig för här hemma :) Älskar dig min egna lilla heroin.              
                                  


KOMMENTERA !

Nu måsste toni veta folkets röst så ni som gillar min ide om min nya tattuering som ska göra den 30/1 kommenterar JA ! Om ni är sån som min fästflicka och tycker NEJ så kommentera det då ! jag vill bara veta !

                                  SÅ KOMMENTERA


Mexicana skull

Så ja nu är jag hemma igen efter en lång helg i ludvika :) allt ha vartit underbart förutom att peter och jag tog sönder fästflickans dator :( inte roligt alls ! peter råkade sätta sig på den så skärmen sprack :( Aja till dom goda nyheterna som ni kanske visste så har jag fåt en tid på dalaslaget i falun 30/1, Mina första planeringar var att bygga utt ryggen men har ändrat mig nu efter många om och men så har jag hittat en mexicana skull som jag gillar men ska göra några små ändringar på den :) den kommer att sitta under armhålan cirka 10 cm från
bröstvåtan, Och sedan kommer jag att bygga vidare rosorna så dom går upp måt brösten och möter bröstvåtan :)


     
                                                                                       

Så denne bildern blir det :) bara själva huvudet och rosorna ska vara med, ska ändra lite på färgenrna tex Så har jag inte nestämt mig än vilket färg tema jag ska ha :P fan hjälpt mig vad tycker ni ? Rosorna ska vara röd/svart tonnade :) lite skyssta skuggor sän kommer denna bli as nice :) ser fram imåt det :)

30/1 Tattoo Dalaslaget !

                        
Sitter i ludvika nu, med familjen :P Amanda håler på att designa min ny tattoo som jag ska göra på dalaslaget i falun :) dalarnas största tattoo mässa :D 30/1 kommer hela ryggen vara klar :) ska bli roligt. NU ska vi snart in till stan för att peter ska göra nån övning med hemvärnet, dom ska kriga mitt ine i stan med äkta vapen men med löss ammo :P Micke byman
                                      


Ludivka & Tattoo's

I Helgen ska jag och min underbara fästflicka åka upp till ludvika, och hälsa på min bror peter och hans fästflicka linda och deras 2 små underbara barn :) Det ska bli roligt, hoppas på att kolla upp en bokning till att tattuera resten av min rygg :D Hoppas hoppas på att han har en tid till mig för att han har bokningstop nu :( ska försöka fixa lite birra till morgonens fotboll :D Hoppas lille broderna har några över eller tillochmed ett flak :O hehe !
 
                                 
(Ska förmådligen bygga vidare på denna :) under ska det ligga en stor stad som är besökt av ghost's och shit :) typ en ödelagd stad,dystert men ändå full av liv, Jag vet att mike kan fixa något snyggt :D )

                                 
                                              (Bröderna Johanssona,Peter , Jag, Niklas och Mike) 


(fästflickan attackerar!)


Jag tycker om min fästpojk för att...

- han pussar mig på nacken innan jag ska sova.
- när jag känner mig nere får jag somna till när han berättar hur ycket han tycker om mig.
- han kokar te till mig och värmer bullar när jag är trött och han vill att jag ska vara vakna.
- han smeker mig i håret när jag somnar i hans knä framför tvn.
- när jag får spel så kramar ahn mig för att göra mig lugn igen.
- han ibland får panik och inte vet vad han ska göra när jag gråter. Sjukt gulligt.
- han hatar att jag ibland kallar honom gullig. Tydligen är det förbjudet att kalla pojkar det.
- han friade till mig på det mest personliga och gulligaste sätt man bara kan göra det på.
- han pausar mitt i sitt dumma Halo3 bara för att säga att han älskar mig.
- när jag kommer hem så ler han så att man blir helt fnissig.
- jag får sitta i hans knä när vi borstar tänderna. Och får kleta in hur mycket tandkräm som helst i hans ansikte.
- när jag kysser honom blir han som ett barn som får presenter.
- han är sjukt snygg i skjorta och solglasögon.
- kl 23.30 en måndagskväll när jag hade mensvärk åkte han till schell bara för att köpa cocacola och snickers till mig.
- han är gosig.
- han älskar mig.
- han ler när jag ler.
- när han blir ledsen så går han inte iväg utan vill vara så nära mig som möjligt.
- han inte vill ha någon annan än mig.
- köper blommor till mig och skriver fina kärlekskort.
- han är världsbäst när det gäller kategorin att vara väldens bästa pojkvän.


Toni spelar Halo3 och är en dålig förlorare och sitter och svär så därför gör jag honom glad genom att sno hans blogg i smyg. Schhh Säg inget!


Smokebrother <3

Hedman Smokebrother For Life Hoomie :D





Spotify

Har just vaknat efter att ha jobbat hela natten på restaurang hemma, och nu ligger jag i sängen efter 2 koppar kafe och är ganska pigg ska laga mat med frugan sän :) ska bli intressant om det blir jag som gör all mat eller om hon hjälper till hehe, kommer nog bli non gorv och pasta :) sedan ska jag börja jobba igen kl 16:30 fram till 01:00 inatt. Roligt ikväll att jag ska jobba med min bässtis sjöö :D för hon har ochså börjat jobba på hemma nu efter jag hade fixat in henne :) imorgon ska jag jobba på hv från 12:00 till 20:00 och sedan på hemma från 20:30 till 01:00, hehe bara jobb men det är ju pengar i slutändan som svärmor säger :D
Rubriken lyder Sportify och sitter här och funderar på not nytt att lyssna på så tänkte om jag delar med mig med min sportify playlist så kan in ochså göra det :) så får man lite ny musik :)

http://open.spotify.com/user/mankind/playlist/4oY6jrGyS0W5RiU7HegJgb

Ha det fint så länge :D
                                                          
                                             (Bild Die brat die en tattoo man funderar på att göra)
                                                                (Tatto skapad av Amanda)


RSS 2.0